úterý 9. prosince 2008

HOOODNĚ VĚCÍ :o))

Tak sem si našla čas a náladu na napsání :o)). Začnu postupně..
V sobotu byla další soutěž s dance teamem. No bylo to SUPER, trenérka byla moc spokojená, prej sme předvedly nejlepší vystoupení co kdy :). I já sem se svým výkonem byla spokojená, takže fajne..
V neděli sme měli návštěvu, přišlo pět lidí jen kvůli tomu, že ten Francisco (opakuji, že žil na Floridě, teď se vrátil, je mu 21 a dělá tady jakousi college) si se mnou chtěl povídat.. no řekněte.. všichni na mě, že je úžasnej a bla bla.. no až se mi to úplně znechutilo (ono když to posloucháte celej den a občas týden předem, vysloveně se už předem netěšíte). Sice se ptal, co dělám o víkendech, jestli mám mobil (ne nemám, žiju s opicema..), řekla sem, že teď sem busy..což je pravda, protože zítra jdu s Martou a Paulem na nějakou výstavu či co, čtvrtek objasním níž, v pátek mám Christmas party s dance teamem u Carol, v sobotu jdu k Dandě domů na další Christmas party, kde budu i spát a ještě v sobotu mám dopoledne trénink.. a neděli věnuju nákupům například baterek a nejspíš se kouknu do obchoďáku, protože na Vánoce mě pozvala Camila na Floridu, do Orlanda (ch jo kdybyste nevěděli, je to jedno ze třech největších měst a nejznámějších na Floridě :o). Na Štědrý den se chystá Disneyland, pak se pojede na dva dny do Miami, a další věci..no straaaašně se těším!! Snad to vyjde, už to vypadá, že jo :o). Pak kdyžtak napíšu něco víc, teď to nechci zakřiknout.. A ve čtvrtek jdu s brazilkama do Washington square (mall), kde musím sehnat dárek za 15 dolarů na tu party s dance teamem. Každej přinese dárek v této hodnotě a pak se bude vybírat či co.. kdyžtak poraďte něco dobrýho, co by se dalo koupit, budu ráda!!
Jinak cca týden tady byla Dáša a světe div se, my sme si ROZUMĚLY. A to tak, že dost dobře.. vůbec se mi zdá, že jak sem na začátku poznala ty lidi, co se mi zdáli takový namyšlený a já nvm co ještě, tak nakonec si s nima začínám dobře rozumět. Jo Dáša byla zdravotní sestra a říkala, že když měla první směnu, měla noční a pracovala na urologii, že jí umřelo PĚT pacientů :D. To je dobrý.. celkem výkonná, že :D. Dřív bych namítla, že já bych taky radši hned umřela, když bych jí viděla :D.
No tak já končim, ať si vás zas moc nerozmazlim přidáváním příspěvků :D.
Jdu pracovat na eseji na english, teď každej čteme svojí knížku a děláme eseje..já mám Nabokovu Lolitu. Tu knížku miluju.. A zítra jdu ze školy v půlce druhý hodiny, přihlásila sem se na Field trip a s učitelkou na photography a pár přihlášenýma lidma půjdeme do divadla či kam a budeme fotit baletky.. to může bý dobrý :)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Tak držím palce, vypadá to na hodně cestování a hodně akcí:-)
Káťa