úterý 2. prosince 2008

......... NOVINKY .........

Tak prave cekam ve skolni knihovne na Iana, nez me odveze domu, nejak se mi dneska nechce pesky, prsi tam, zkratka je tam hnusne.


No nejdriv napisu o sobotni navsteve moji coordinatorky u me doma. Ve strucnosti: byla tam hodinu a 45min. (mami,prisla sem si jak.. hmm?:D). Dala mi x otazek, jedna z nich: Co mi chybi nejvic z CR.. no co byste asi odpovedeli, chleba to nebude.. rikam,ze rodina a kamaradi. Ona kolikrat mam kontakt s domovem. Sem se zamyslela a rikam, ze tak 2x tydne. Ona, no, ze IDEALNI bych mela mit kontakt JEDNOU MESICNE. Haha, chci videt toho blbce, co to dodrzuje :D. A pak perlila dal.. Jinak je ji asi 65, privedla s sebou i manzela, kterymu je 80 a ma Alhaimera, takovej rozklepanej starik... No ja koncim, jdu domu :D
Tak sem doma :). O coordinátorce už psát nechci.
Dneska náš dance team měl sraz u Carol doma, dala nám breakfast a povídaly sme si o státní soutěži, která bude 28. února a která je big deal, jak mě Carol poučila :). Každý rok má každý tým nějaké téma.. my sme vyfasovaly GLAM. Budeme mít strašně hezký šaty, věřím, že to bude vypadat úžasně.. Bude to jakoby od 70. let, budeme mít sestříhaných několik písniček (mluví se o Madonně, Queenech a pak ještě určitě někdo přibyde). Tak teď se "jen" naučit všechny piruety, provazy atd. ...A je vystaráno :o).
Dneska sem se na obědě bavila s Camilou a tou druhou holkou, nemůžu si zapamatovat jméno, a řekla sem jim o tý coordinátorce, že ten kontakt má být jednou měsíčně (což si nedokážu představit, nejspíš by mi zakázala i blog :D nb by mi doporučila psát anglicky, což by z toho hned pár lidí mělo kulový). Camila na mě nechápavě koukala, říkala cožee... že ona má kontakt (jako mluvení) tak 2x týdně a přes týden pár mailů.. No je to prostě švihlý, fakt bych chtěla vidět toho nikoho, kdo to dodržuje.
Jinak sme probíraly, co dáme host families k Vánocům.. už se to celkem slušně blíží, nic nás nenapadá.. POKUD MÁTE NĚJAKÝ NÁPAD, NAPIŠTE mi to prosím buď sem do komentářů nebo na mail. Jedná se o dárek pro Paula a Martu, je jim kolem 60 let.
No já končím, nějak ani právě nemám náladu psát, z ničeho nic na mě padla špatná nálada.. a večer mám balet v Carol´s studiu.
Tak se mějte hezky :)

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

ahoj Ilonko, sem ted ve škole a tak ti nemám čas napsat mail, ale napadl mě dárek co můžeš dát Martě a Paulovi k Vánocům...myslela jsem si že kdyby si jim dala třeba nějaký lístky do kina nebo divadla, něco s kulturou prostě, ale nevím, jestli máš možnost to sehnat...jinak Martě třeba kosmetiku a Paulovi???? to netuším...je to ale těžký když je neznám tak nevím co by se tak hodilo..no tak jen inspirace :-)Ivett

Anonymní řekl(a)...

ahoj!!! No ty listky mi prijdou jako dost dobry napad, Marta ma rada divadla a Paul.. no snad.. divam se ted na ruzny predstaveni, docela se mi libi ta tanecni predstaveni, ale zas jestli je by to bavilo.. no jeste zapatram, ale dekuju za dobrou inspiraci a tesim se na mailik :) Ilca

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, no čeče, já potkal jednoho čecha v Greenwoodu a ten mi řekl, že jeden jeho kámoš z NY se absolutně rozloučil s češtinou, se všema kamarádama se baví jen anglicky a teď pozor! s rodinou, protože neumí anglicky, tak s tou se baví česky jen jednou do měsíce a jen 30 minut!!! Tak ten musí být úplně švihlej..:D Jinak já mám taky dobrej nápad.. Dej jim třeba pěkný prd, neboli vůbec nic..:pRobin

Ilč@ řekl(a)...

Robine, ja sem ti rikala, ze to bude nejakej magor, kdyz uz.. tak tady si sam nasel dukaz :D Jinak good luck..ty vis.. :o))