čtvrtek 25. prosince 2008

SUMA SUMARUM...

Konecne mam prilezitost neco malo napsat... takze v pondeli sme byli v Disney worldu, coz bylo super, mam plno fotek.. v utery se jelo na trenink socceru a vecer do Walmartu a den sme zakoncili divanim se na film. A pak prisla streda.. Christmas day :)
Jako naschval sem se probudila brzo.. tak sem odeslala par pranicek, par jich precetla :)), dala si snidani a pak sem vyrazila s Camilou a jeji segrou Carol na prochazku. Mam na Stedry den fotky pod palmama :D. Ten den byl strasnej hic.. Potom sme se koukali na filmy, a konecne sem zacala citit neco jako vanocni atmosferu.. ale brazilsky vanoce sou opravdu jiny nez cesky, to da rozum, ale oni sou naprosto odlisny :D. V sest sem se sla myt, jak je mym zvykem v CR a jidlo uz bylo jakoby pripraveny, tak sem cekala, kdy konecne cela rodina zasedne ke stolu a budeme jist... po trech hodinach sem me cekani vzdala a s Carol sme se sly najist samy :D. A darky? To se dava tak jakoby mimo.. tak sem jim dala krabici ceskyho cukrovi, ktery sem pekla v Oregonu o tom tydnu, kdy sme kvuli snehu nemeli skolu, takovy darkovy balicek z Oregon store a Camile privesek. Ja sem dostala kremy z Victoria' s secret, odtud i vonavku a sprchovy gel.. bylo to od nich hezky, na to, ze se zname teprv ani nee tyden. Jak jiste chapete, ke stromecku, ktery je tady uz od meho prijezdu, sme nesli :D. Ja sem si rozbalila darecky od moji rodinky v CR, udelalo mi to strasnou radost, jak vedi :). Ve 23 h sme vyrazili autem k dalsi brazilsky rodine. No to byl teprv mazec.. siiiilene moooc lidi, hudba rvala, ale prezila sem to.. protoze nemam rada jejich hudbu a uz sem alergicka na portugalstinu, tak vsude nosim sluchatka a mobil a miluju toho, kdo to vynalezl :D. Do postele sem se dostala v pul 2. Jo a mam nejaky fotky, vsechno sem dam, az se vratim z Floridy.
No a dneska sme meli takovej vtipnej vylet... jakoze pojedem na plaz.. rikam si joo, to bude fajn.. vyjeli sme asi v pul 2 a po hodine jizdy sme zastavili u jakysi spanelsky rodiny, tam sme byli 20 minut.. potom sme odjeli, jeli sme konecne smer plaz. Ja, cela natesena, vidim hezky primorsky mestecko, a uz se vidim u more.. aaa konecne prijizdime k plazi... autem sme na ni vjeli a ja napjate cekam, kdy vystoupime.. 5 minut v aute, 10, 15.. po 20 jedeme z plaze ven.. rikam si, aha, treba hledaji nejakej hezkej kousek :D. Jedeme 5 minut po silnici.. potom zase na plaz, pro zmenu sme tam jeli asi 30 minut, opet AUTEM.. a pak zase asfaltovka a domuuuuu... jo abych nezapomela, cestou sme se zastavili na zachodech :D.
Tot pro dnesek vse, zitra jdeme do centra NASA. Tam se tesim. A pevne doufam, ze se tady nekdy i po ty plazi projdu :))
Posledni zprava, Lily, jedna holka tady, seniorka na high school, mi dneska rekla, ze maji v klucicim soccer teamu exchange studenta z CR.. rikam jee coze??! Ze je mu pry 18 a jmenuje se Jan.. a ze se pokousi pro me dostat cislo.. rada bych tady potkala nekoho ceskyho :)
Hezky svatky!! Love you guys :-*

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

čauky kámo!:-)doufám, že si to tam pěkně užíváš!:-)ty máš pěkný teplíčko a tady mrze až praští...už se těším až tě zas uvidím na icq!Lucish:-)