pátek 13. února 2009

JAK TO VYPADÁ PŘED COMPETITION??

Koukám, že se u mě stává pravidlem přidání článku v pondělí a pak až v pátek a občas máte o víkendu bonus v podobě dalšího článku :D. Jenže já buď nemám čas nebo se mi nechce. To říkám tak, jak to je. To, že mám blog neznamená, že tam budu psát každý den.
Už sem zblbá z toho, že se mi pořád mění česká a anglická klávesnice.. ve škole a doma.. teď sem přemýšlela, jak vložit zavináč.. bože :D
No, zítra mám soutěž. Včera nám Carol přinesla kostýmy. Hrůza. Původně sme měli mít takový nádherný ŠATY, černošedý.. fakt parádní.. jenže Carol, jak je jejím zvykem a co holky vyloženě sere, jak sem se tuhle dozvěděla, to změnila..a na poslední chvíli, což je to, objednávku zrušila a objednala jiný..takový černý, rozparek až někde u rozkroku, černý, na ramínka.. střih pořádně nikomu nesedí.. jasně, nemůžou jedny šaty sedět celýmu týmu, jenže tohle je fakt šíleny..boty to ještě podtrhnou. Takový černý á la lesklý kozačky (něco, jako sem měla na Halloween)..prostě jako kurvy vypadáme, jak někdo trefně řekl :D Dneska sme nad tím strávili skoro celý trénink, přišly tam dvě mamky dvou holek a upravovaly to nůžkama.. no, nakonec se to trochu zlepšilo, ale stejně.. fakt se v tom nechci vidět. A sestavy ještě horší..čert vem kostýmy, ale sestavy.. takže, pořád sme pracovaly na state, která se tam taky bude kousek ukazovat a Carol OPĚT něco změnila.. já si to ani všechno nepamatuju..navíc holky postupně na chvilku odbíhaly na to sestřihávání šatů nebo jak to můžu říct. Pak se Carol vztekala, že každá jde jinak, lítala tam jak blázen a řvala, ať tancujeme a nechodíme atd atd. No magořina. Ze zítřku je mi už teď blbě, pořádně to neumím (která jo?) a navíc ty dvě starší sestavy sme ani netrénovaly..od začátku prosince!! To nás (ne)chci zítra na soutěži vidět.. Takže teď sme všechny pod velkým tlakem.. Slyšela sem, že ty mámy navrhují přidat tréninky, 3-4 hodiny denně celkem..takže tak hoďka a půl ještě odpol. Normálně by mi to nevadilo, jenže 23. bych ráda začala s golfem, ve středu sem byla na prvním srazu, tréninky sou po škole 15:30-17h. Ale tak uvidí se, jak to dopadne.. zas když už děláme to tancování, tak ať to neděláme půl roku jen na půl.. ten golf mě láká, ale uvidí se, bez něj to taky přežiju. Ale byla by to hezká zkušenost :)
A jinak.. zítra mají cheerleaders svojí state competition, je to dobrý tým, mají hodně prvních míst a předloni vyhrály state..tak třeba se jim zítra taky zadaří.. sem si tak vzpoměla, jak na začátku roku ten můj poradce mi pořád říkal, ať jdu na tu roztleskávačku :)
Na english nám ten učitel stále pouští nějaká videa.. tuhle taky taková blbost: chlap jede se ženskou v autě, sou rozhádaní.. ženská řídí.. zastaví u benzínky, čerpá benzín..chlap jde to toho obchůdku a kupuje jí kytky, čokoládový bonbony a velkýho umělýho pavouka. To pak rozmístí po autě a pavouka dá nahoru za to stínítko..ženská je ráda za kytky, jí čokoládu.. pak si sundá to stínítko, pavouk vypadne a ona se lekne, upustí volant..on s tím zápasí, pak zastaví.. ženská otevře dveře od auta, vyskočí polekaně ven.. chlap po ní hodí pavouka, ona ucukne a v tu chvíli jí smete projíždějící auto.. vtipný viď.
Tak já končim, jdu si připravit věci na soutěž, sraz máme u školy ráno v půl 8. Držte nám palce, ať to vyjde co nejlíp!!! Zítra nebo v neděli se těšte na fotky a nějaký ten článek.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

tak ať na competition o sebe všecky nezakopnete. good luck!

Anonymní řekl(a)...

nešlo by něco udělat s těmi reakcemi pod články ? nezobrazuje se to celé.