neděle 15. února 2009

dance, golf a myšlenky na domov

Tuhle na mojí english n.2 (jak mám dýl, s tou učitelkou) sme dělali takovou kravinu.. dostali sme papír A4, kde po obou stranách byla napsaná primitivní "básnička" nebo jak to říct.. vypadalo to zhruba takhle:


Sam I am
Sam I am
I am Sam
Here I am
I dont eat eggs and ham
I dont like them
a tak dále


Bylo to, že sme to po sobě měli číst co nejrychleji, za jak dlouho to dáme. Jednoduchý.. nj, jenže.. stejně se našlo pár blbců, tak třetina třídy, kteří opakovaně nevěděli, kde sme nebo to v prvním kole nestačili pochopit.. No, dali sme to za 3min a 40 sekund nebo kolik.. druhá třída to měla za 3 min a asi 6 vteřin.. James, že si to dáme ještě jednou..tak sme učitelku překecali a jelo se znova.. jenže zas to někdo posral, že James vykřiknul Are you freaking kidding me??! :D No, bylo to opravdu primitivní.
Jinak v sobotu byla ta soutěž.. neumístily sme se, ale bylo to spíš lepší, než sme my samy čekaly.. ale stejně.. Příští týden je soutěž je soutěž 2 hodiny jízdy autem odsud, což vyrazíme v pátek v 16:30, přespíme v hotelu a v sobotu soutěž a domů.. mísí se ve mě pocit těšení se a zároveň se mi tam krutě nechce.. no ale bude to zas další neobvyklá zkušenost :) Teď řešíme kostýmy na state.. jak nám Carol koupila tamtu šílenost, tak viděla, že se v tom necítíme a byla celou sobotu jak vyměněná. Ty původní šedočerný nakonec zrušila.. prý se jí už nelíbí.. dobrý no. V sestavě děláme pár změn, myslím, že to bude mnohem lepší vystoupení.
Příští týden začínají na škole jarní sporty (dance pokračuje do 20.března) a to i golf. Ještě nejsem rozhodnutá, jestli jo nebo ne. Bude to pěkně drahý a já ani nevím, jestli mě to bude bavit. Ale láká mě to, tak uvidím..
Líbí se mi, jak se ty pocity exchange studentů celkem shodují, i ve stejný čas..poslední dobou čím dál víc myslím, až budu doma.. před rokem sem si představovala, co budu dělat v Americe a teď co budu mít doma. Už tu mám nudný stereotyp, který mě ubíjí, a tak ten golf by se mi možná hodil.. no mám každý víkend od minulýho soutěž, pak kdyby ten golf..pak jaro, narozeniny, PROM (sem zvědavá, jak to dopadne s date), akce se seniors, graduation a pak příjezd rodiny a pak odjezd domů. Těch věcí se následující 3 a půl měsíce bude dít víc.. což sem ráda, potřebuju akce jako sůl :))
Tuhle se mi zdál sen, který byl, jako bych ho sama žila.. vlastně to žít v podstatě budu :D prostě sem se vrátila do ČR po Californii s rodinou, a najednou mě všechno (a i všichni) štvali. Zároveň sem se těšila na kamarády, ale úplně sem byla naštvaná, že sem doma.. sama sem zvědavá, jak to bude vypadat po mým příjezdu domů :)
Tancování mám čím dál radši..víc soutěží, víc napětí, víc dobrodružství, dějou se nový věci. Přesně to, co mám ráda.
Toť zatím vše, zatím se mějte.. a kdyžtak piště dolů na komentáře názory, jestli ten golf ano nebo ne.. děkuju :)
Btw. fotky mám na rajčeti

1 komentář:

Adéla řekl(a)...

Ahooj:-) prosím tě, já bych se chtěla na něco zeptat!!! chci taky na rok do USA a už mám nejspíš i rodinu, taky v Portlandu!!!! jak se jmenuje škola, na kterou chodíš?:-) a jak to tam máš s penězma? to máš nějaký americký účet, nebo normálně z česka nějaký, který je i do zahraničí?
díky, Adéla