čtvrtek 14. května 2009

Dneska sem dostala yearbook. Taková velka bichle, která mapuje život školy. Moc hezký, pak sem kdyžtak dám nějaké fotky. Kdo má o to zájem, pište do komentářů, jinak to sem dávat nebudu. Fronta na to byla neuvěřitelná, ale naštěstí to netrvalo tak dlouho, jak se zdálo.
Jinak je tady hezký počasí (na chvilku haha), tak toho chci o víkendu využít.. v neděli jdu ven s Olyou (ta Ruska) a přivede Jakuba, svého českého kamaráda :)). Tak sem na něj zvědavá.. vím, že příští rok bude v Praze na VŠ.
Dneska na matice mi začala téct krev z nosu (u mě normální, mám rozšířené žilky v nose, tak občas rupnou), tak jdu na záchod.. ale nebyla tam hall pass a protože matikářka to hlídá, tak sem se jí šla říct, že jdu do koupelny, že mi teče krev z nosu. Ona jestli sem v pořádku. Říkám jasný, I´m only bleeding xD vypadala celkem vyděšeně, to mě pobavilo. Pak na mě, jestli sem OK. Říkám jasný :D
Málem bych zapoměla!!!! Dneska sem viděla mýho poradce, přišel do Orcutt´s english class na senior survey a řekl mi, že viděl, že na Senior awards assembly, které bude 27. května, dostanu akademický uznání nebo co, protože mám nadprůměrný prospěch :)). Jupííí, to mi udělalo radost..on byl taky rád, bylo to vidět. Oba máme ještě holt živě v paměti horor s diplomem :D. V životě nezapomenu, jak sem tam kdysi přišla-třetí den po sobě.. no možná čtvrtý, to už nevím, a on při pohledu na mě se už chytal za hlavu :D. Další nezapomenutelný moment byl, když sem šla s Paulem prvně si do školy vybrat předměty, bylo šílený horko, měla sem na sobě kraťasy (kdo mě zná: takový ty bílý, ty sou celkem dlouhý) a Paul na poradce, jestli je délka mojích kraťasů dobrá :D. Sem stála, poradce si mě změřil pohledem a řekl, že je to absolutně v pořádku. Si to občas doma připomínáme, Marta mi říkala, že byl pak Paul úplně zděšenej, že můj poradce je skoro celej potetovanej :D. Právě to je mi na něm sympatický, je osobitý, stejně jako já (ježiš marjááá Ivett!!! těším se!! :-*).
Toť pro dnešek vše :)). Jdu se dívat na Grease, neboli na Pomádu. Neviděla sem to ani nepamatuju!!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, určítě sem dej fotky! Jsem hrozně zvědavá, taky bych chtěla na rok do Ameriky. Ty se tak máš.

Anonymní řekl(a)...

Určitě sem hoď fotky. Já mám na oplátku pro tebe něco nostalgického,ale zároveň nového,http://elisan.rajce.idnes.cz/HIPIES/
jó to je naše třída, škola.
Káťa