sobota 9. srpna 2008

INFO. BALÍČEK, BALENÍ A NOVÁ ŠKOLA




Ve čtvrtek jsem popadla kolo a vyrazila na náměstí na poštu pro informační balíček :o)). Po vyčerpávající cestě domů (byl to záhul :D) jsem tu nádheru otevřela. Kromě mapy USA a Kanady, příručního slovníčku, průvodce NY a USA a propisce jsem vylovila podrobnoti o odletu, info o host family... nejvíc mě pobavil papír s nápisem HELP ME, I´M LOST!! Vyplnit jméno, ID a já nevim co ještě... asi s tím budu stát na letišti v Portlandu, až si pro mě přijede host family :D.


Konečně jsem se dokopala k balení, do prvního kufru sme s mamkou narovnaly věci, ale kufr měl nadváhu :D 24 kg... no nic, muselo se pár věcí vyndat...


Dneska mi přišel mail od amer. organizace CIEE, kde bylo uvitání do programu atd. a v příloze podrobnosti o host family. Čtu to a najednou koukám, že mám jinou školu :o((. Najela jsem na web a byla jsem naštvaná, tamta škola se mi fakt líbila a já mám chodit do této??! Ani webové stránky nemají tak hezky udělané, ale koukla jsem se na sporty a naštěstí je tam myslím všechno co na předešlé škole... jenom výběr předmětů tam není tak pestrý, ale fotografování, art design, drama... tam mají, tancování a cheerleaders taky :o)). Škola taky ujde, je to 6 mil od domova a je to skoro v centru Portlandu, minulá škola byla cca 5 mil na opačnou stranu od domova, takže to byl úplný okraj Portlandu. A má 1556 studentů asi o 300 víc než minulá škola, tak jsem ráda, že je větší. Je 52 let stará.

tady přikládám fotku (je toho hodně vidět..)




School Moto: Diligence, Excellence, Integrity


Jinak v dokumentu byl dotazník, který vyplnila host family. Rádi lyžují, chodí na turistiku, mají rádi pláže..o víkendech buď čtou a poslouchají hudbu nebo lyžují, chodí na pláž, nakupují, setkávají se s přáteli a rodinou. Taky tam byly fotky domu, living roomu, kuchyně a mého pokoje (mám neuvěřitelně velkou postel :o)).


Tak to je pro dnešek všechno, už jen neděle a pondělí a v úterý ráno letíííííííím směr NY, těším se, ale jsem nervózní...
Btw nahoře mám fotky Portlandu.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Tak ti drzim palce :) taky bych se tam podival :)...

Pavel