středa 6. srpna 2008

NĚCO O DNEŠKU...



Dneska mi došel leták na poštu s tím, že si mám vyzvednout informační balíček od SA. To bude nějaká bomba :D jako turistický průvodce USA a průvodce NY se šikne, a pak dostanu jako bonus dárek (propiska? :)))


Pro Katku: přívěšek si vezmu, budu ho nosit pořád! Měj se tady co nejlíp, neboj, vrátím se :) vyřiď vzkazíky (ty víš komu), budem si volat přes Skype (až si založim nový účet, už nevím heslo ke starýmu a odmítám to zjišťovat), pošlu ti pohled z NY.. GOOD LUCK!!


Dále jsem se dozvěděla, že skupinka, která letěla včera, resp. měla lětět, nakonec neodletěla kvůli problému airbusu A310, měl jakýsi problém s hydraulinkou. Takže letěli dnes ráno v 7h. a přišli o školení v NY, v hotelu Sheraton v NY jenom přespí. Letadlu se porucha nestala prvně, ČSA má 4 letadla tohoto typu, a 2 stávkují, další je v NY na Kennedyho letišti. Doufám, že v úterý odletí naše skupinka bez problému...

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hele, super blog a bezva clanky. Na rozdil od kluku na podobnych webych (nechci rict konkurencnich) popisujes skoro kazdy detail, a to se mi libi. Jen tak dal :)

Anonymní řekl(a)...

Jasný, já mám na skypu pořád stejné jméno, můžeš psát i na nyxu. Některé diskuse řeší i aktuální dění v Praze, takže v USA nebudeš úplně mimo. Jsem zvědavá co si tam koupíš za oblečení, kdyžtak mi přivez nějakou sukýnku, znáš mě:-) Budu ti psát o škole atd... Možná by to přeci jenom chtělo založit ten hlodníček:-)
Káťa

Ilč@ řekl(a)...

neznámý: děkujuuu, hodlám pokračovat ve stejným duchu :o)) btw. kdo si? :)

Káťa: hlodníček založ!! škoda, že sme to neudělaly už letos.. dáreček určitě přivezu ;) na nyx se taky dívám, pak si tě přidám na Skype. užij si Řecko a těším se na fotky na rajčeti!!

Anonymní řekl(a)...

Ja jsem Mirek, predtim jsem si nevsiml, ze se sem da napsat i jmeno :)