pátek 22. srpna 2008

SKORO DVA TYDNY V USA...

Musim se priznat, ze cim delsi dobu jsem tady, tim vic mi chybi rodina a kamaradi..je to taky tim, ze jeste nezacala skola a ja mam tim padem vic casu na premysleni..
Dneska si pro me prijela ta rodiny kamaradka a vzala me do thajskeho kramku se sperky, oblecenim atd., vybirala darek pro svou neter. Cesta tam byla krapet slozita, jela tam prvne a ja ji podle mapy navigovala. Na zacatku jsme zabloudili.. rikam si dobry no... ale pak uz se jelo dobre. Na cestu zpet me vysadila v nakupnim centru Washington square a ja tam byla asi 1,5h., nez si pro me prijela Marta. Prislo mi to tam zvlastni, kolemjdouci se na me divali, v CR na to n ejsem zvykla, tam si kazdy hledi svyho. V obchodech se na me prodavacky vrhaly jak vosy na med, jestli neco shanim, jak se mam, ze ej dneska venku hezky a tak dale.... nekdy jsem jim nerozumela, tak jsem zirala jak vrana a rikam, I don' t understand, sorry. Oni Oh yes, prihodildz vsudypritomny usmev a odesly. Vubec jsem si neprisla jako blbec, ale vesmes rozumim. Aspon vim, o cem je rec, coz povazuju za dulezity :o))). Nejvic se mi libilo v obchode Macy' s, kde je strasne moc znacek, od obycejnych az po Gucciho ... a meli tam hafo obleceni od Foxe a fakt nadhera! Nic jsem si nekoupila, nechavam si to na zitrek, uz mam tak nejak prehled kolik co stoji a kde maji lepsi hadry. Kdyz jsem se koukala po Americanech, tak se mi zatim zda, alespon v tom nakupnim cnetru to tak bylo, ze tlusty jsou vetsinou starsi Amici a ti mladi maji dobrou postavu a jsou i celkem hezci. V pul 6 sme se potkaly s Martou a jeste jednou jsme sli do jednoho obchodu vratit tricko, co pro nekoho koupila a pak me seznamila s jednou pani od Lancome, znaji se (dost dobre, takova mlada holka) a zitra pujdu k ni do Lancome a nalici me, tak se tesim :o)). Vecer jsme sli i s Paulem na veceri na hamburger, pry ze musim ochutnat pravy americky hamburger. Uprimne, nic moc.  Pak jsme se jeste stavili na mensim nakupu jidla, byla tam zima a ne jenom u mrazicich boxu. Ale neco maji fakt vychytany, ty pripraveny salaty jsou dobry jo a zdarma si tam muzeme dat cookies a uvarit kafe, v obycejnym supermarketu! To me prekvapilo.. 
Zitra je ten shopping, od 8.30 do 10 h. maji pro stale klienty slevy, takze budicek v 7h. a v 8h. vyrazime :o)). Vratime se po te 10h., takze aspon se budu moc podivat na skype a na mail, kdyz v CR budete jeste vzhuru.
Jinak plany na dalsi dny jsou celkem pozitivni, Paula tatinek se ptal, jestli nechci jit na piknik jeste s dalsima lidma, tak proc ne, aspon se procvicim v ajine, kdyz nic jinyho. A do skoly na registraci se jde v utery 26. misto ve stredu 27. 
To je pro dnesek vsechno, zitra podam report o nakupech, maji tady to obleceni fakt supeer :o))

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahooj:o) tak konečně píšu ten komentář, už jsem chtěla dřív a vždycky jsem marně zírala na přihlašovací stránku na políčko ,heslo, a vzpomínala, jaký vlastně mám...:/
Ale měla jsem to naštěstí na mailu, a tak píšu.
Články jsou pečlivé a dobře se to čte - jako bych tam byla s tebou a všechno viděla vlastníma očima.
Jak nám nevyšel ten Skype-nejlepší by byl mail, v kolik hodin budeš mít čas, a můžeme si to vynahradit.

Piš další články, jsou suprový a nestýskej si. Představ si že bys byla teď nucená jít do toho starého ústavu...Ze začátku sice než si zvykneš, ale potom už to bude jenom pozitivní, uvidíš:-)
pa Š

Anonymní řekl(a)...

:D a ja si rikal ze proc jsi na icq jenom rano :D... ono tam je jine casove pasmo :D
Pavel :)