pátek 21. listopadu 2008

100. záznam

Vidíte, jak sem pilná :D.
Takže dneska sem měla dobrej den, takže čekejte pozitivní příspěvek. Ráno sem zaspala. To zas tak veselý není, budíka sem měla na 5:10, ale dala sem si ještě "5 minut".. no zdál se mi i ňákej sen, pak sem se bou švihla a říkám si..kurňa je pátek a jáá..kurva vstávat, sem vystřelila. 5:52. Fuck. Zrovna dneska sem měla být brzo na dance.. Do koupelny sem běžela (ranní rozcvička, haha), a všechny mé činnosti sem zvládla za 14 minut!!! Wow :D. Osobní rekord. No tak když sem byla konečně u školy, nemohla sem najít holky. No dobrý no. Tak sem dvakrát proletěla před školou (asi to vypadalo vtipně, teď sem si vzpomněla, jak asi před rokem sem doma ráno taky zaspala a byla zamčená branka, já už zabouchla, neměla sem klíče..pamatuješ mami? Ilčoo..nooo..kde seš?? a a a tadyyy... :D) Tak sem volala Carol, ta to zcela "nečekaně" nezvedala, tak sem šla do školy a vidím jí.. ona zas hledala po škole svoje klíče :D. Říkám, já sem vás nemohla najít!! Asi sem vypadala celkem mimo, ona na mě vzala za ramena a říkala: Are you alright? Říkám YEEEEAH :D. Tak sem se vydala k holkám. Nakonec to ráno bylo okay, ten náš kurník sme vyměnily za auditorium, kde je TEPLOO. Skoro sme dokončily Disturbia, jo a 2.prosince v 6:45 (in the morning, of course), je sraz u Carol doma, budeme mít snídani u ní a pak bude debata o State compet, která je opravdu big deal. Pro mě to bude jeden big problem, fuj, piruety, split..néé. Ve škole to byla pohoda, jen na matice sme se zúčastnili jakési soutěže (bylo to povinný, to nemám ráda takový věci, když něco musím). Na photo sem dokončila další projekt, na english sme psali takovej test, bylo to čísla 1-20 a přiřadit k tomu písmena, jako pojem a vysvětlení.. tak to byla celkem tipovačka, tak z půlky. A na ceramics sem vytvořila na kruhu naprosto adorable (jak řekla jedna holka, se kterou se tam bavim, říkala, že všechno, co vytvořim, je užasný. No ano, sem přece nejlepší :D) mističku. Jo no na obědě se mě Camila ptala, ejstli bych chtěla jít někam po škole.. říkám jasný, a tak sme nakonec vyrazily do Washington square, kde už naplno řádí Vánoce, všude ti přejou Merry Christmas, všude ozdoby..zítra sem něco dám, sem fotila krapet. Skvěle si rozumíme, mě huba jela, a už máme v plánu plno věcí. Jo projevila zájem jít na party, což beru :). Přijel pro mě Paula když sme přijeli domů, přijela i Marta a zavelala, že jdeme oslavovat můj skvělý prospěch (víte, včera přišly oficiálně moje grades :D. Kdybyste to zapoměli, mám jedno B a zbytek A :o)). Tak sme šli do pizzerky. Marta říkala, že byla včera překvapená, že si vedu takhle dobře. Říkám, tys myslela, že máte doma nějakýho debila, co :D. Ona že néé.
Jo moje trhlá nová koordinátorka mi napsala maila, že příští týden půjde do mojí školy za mým poradcem. Nechápu proč, problémy nemám. A že se těší, až se tam potkáme. Krapet zapoměla, že teď je 10 days no school. Sem to říkala Martě a nějak sme se dostaly k tomu, jak sem byla ve škole úplně prvně na tom výběru předmětů. Říkala sem, že si pamatuju, jak se Paul (ten tam šel se mnou) ptal mýho potetovanýho poradce, jestli je délka mojích šortek OK :D. Poradce si mě změřil od hlavy k patě a prohlásil, že moje šortky sou OK :D.
Camila mi dneska říkala pár historek, měly sme téma demence Američanů. Říkala, že na nějaký hodině se jí ptali, odkud je. Ona že Brazil a jedna holka na to: ohh, to je v Evropě, viď :). Camila že to fakt ne.. Dokonce někdo prý řekl, že je to mezi Spain and Portugal. A pak probírali Columbuse a kde se narodil. Jeden kluk, že ve Španělsku.. a jedna holka na to: Nee, on se narodil v Evropě. Haha, já se jen ptám, kde je Španělsko, když ne v Evropě? :D
Jo, je dobrý, že si člověk volí předměty sám, může se specializovat na to, co ho baví, ale na druhou stranu.. pak dochází v jejich brains k takovým zkratům.. njn, je to přece Amerika.
Zítra jdu dopol. na tu sambu, odpoledne na mši do kostela, protože jak umřela před rokem ta Paulova máma a večer asi na nějakou návštěvu, kam se mi absolutně nechce, všichni tam budou ve věku Marty a Paula.. tsss.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Blahopřeju ke krásným výsledkům ve škole, teda hustě už 100příspěvek.
Káťa