pátek 23. ledna 2009

DANCE TEAM IS GETTING SMALLER :(

Poté, co nás opustily v teamu ty dvě holky, najednou Grace, seniorka, asi dva týdny po Vánocích úplně jiná.. dřív taková veselá holka, teď strašně smutná, unavená, taková "šedivá"... před týdnem jela taky na tu soutěž a byla jakoby duchem nepřítomná.. viděla sem, jak vyndala cedulku psychologist.. ale nevěnovala sem tomu moc pozornost. Potom tento týden přestala chodit na tréninky cvičit, přišla tak na poslední půl hoďku a jen se dívala a i tak vypadala, jakoby jí přejel tank.. včera posledních pět minut nám Carol říkala, ať si sedneme, že nám chce Grace něco říct. Končí, napadlo mě.. a že to bude něco ne zrovna malýho.. jj, to se mi potvrdilo. Grace nám říkala, lezlo to z ní teda jak z chlupatý deky, že teď nemůže cvičit, protože má eating disorder, že pracuje se třemi specialisty, nutritionist, psychologist and another one, to si nepamatuju.. nikdo z teamu ani nedutal, Carol jí byla oporou, že jí obdivuje za to, že to takhle dokázala říct..no myslím, že do Grace by to nikdo neřekl, taková veselá holka, normální úplně a z týmu jedna z nejlepších. Nejspíš půjde do nemocnice, ale to ještě nejni jistý. No každopádně v naší state by chtěla být, ale kdoví. Když sem se k holkám přidala, tak nás bylo 16 a teď už jen 13.. ale holky to vzaly úplně perfektně, což sem ráda a vůbec se tu k tomu lidi staví naprosto úžasně, co sem tak vypozorovala z reakcí pár lidí, moc jich to teda neví, to je asi big secret :).
No a jinak sem udělala big decision :D to health si změním na biology.. zejména z důvodu, že kdyby mi v ČR nostrifikovali maturitu, s biology to mám snažší. A taky už si přijdu úplně líná.. nic se neučím a stejně mám dobrý známky, což mě už přestává bavit.. ono když skoro bez pohnutí máte skoro samý áčka, už je to pak nudný, ani úkoly už doma skoro nedělám.. v září sem nad tím strávila 2 hodiny denně. Taky sem byla pilnější :D. Ale ne, teď vím, co mám dělat a nemusím aspoň po hodině chodit za učitelema a ptát se, jestli říkal něco důležitýho a co je za úkol, lol :D. A ještě přemýšlím o french, ale to bych musela vyhodit buď photography or ceramics.. a to nechci, protože mám oba předměty moc ráda.. no mám tak ten víkend na rozmyšlenou, pak navštívím mýho užasnýho poradce :D. A abych ho nezklamala, tak se zeptám, jak se vede mýmu diplomu :D. Snad se zas nebude chytat za hlavu, až mě uvidí..
Btw Dáša tady bude ještě min. 2 týdnu kvůli tomu, že musí být v klidu..ale ani mi to nevadí, můžu si od ní půjčovat žehličku na vlasy, svojí si nekupuju z důvodu, že by nejspíš v ČR kvůli jiným napětí nefungovala a i si dobře povídáme..
Jo a to musim napsat, důvod, proč sem se rozhodla nechat si Algebru v mým schedule. Učitelka nám včera dala asi 4 papíry A4 s příkladama na opakování za celý semestr.. říkám si proboha, to mám o víkendu co dělat, navíc ne všechno chápu :D. A na konci hodiny nám dneska dala úžasný KEY!! všechno vypočítaný..a při finals můžeme mít fialový papír A4 popsaný z obou stran, co chceme.. tak to bych už asi fakt byla na matiku blbá, kdybych to zvorala, nemyslíte? :D xD
Zítra mám trénink 3 hodiny, od 2 do 5 h odp., ale ani mi to nevadí.. a rozhodla sem se, že jako jarní sport si vezmu golf.. otázkou je jestli mi Carol dá povolení, který potřebuju, bohužel.. tipuju, že nedá.. důvod je, že state je 19. března a golf jako všechny jarní sporty začíná prvního března.. no ale golf tady nebude drahej, když je to ve škole, vybavení mají, pokusím se o to určitě.

1 komentář:

Michaela řekl(a)...

ty jo koukám, že v tý us mají fakt užitečný předměty.. health, photography.. :DDD a ten úkol! ty kdyby vlezli k nám na gympl a viděli co všechno musíme dělat..