sobota 1. listopadu 2008

MY FIRST COMPETITION

Původně sem chtěla psát jako první o halloweenský party, ale teď sem se vrátila ze soutěže a musím ti sem HNED napsat :o)).

Takže z party sem se vrátila v půl 3 ráno. Hned sem letěla do postele a ráno v osm sem vstala.. dokonce v pohodě :o)). Umyla sem se, nasadila umělý řasy (už sem v tom profík :D), Marta mi připravila snídani, ráno se ptala, co chci, to je hodná :o). No a pak už se razilo.. sraz u školy, vůbec sem nebyla nervní.. jelo se autama pár rodičů, v autě nás bylo pět holek, co sem jela já. Dorazily sme ve čtvrt na 10 a hned do locker room, kde byla naše šatna. Vrhly sme se na líčení, Carol miluje červený tváře, sem si přišla jako muchomůrka :D. Tady je fotka z příprav:Pak sme šly do gym, kde si holky zkusily Kickline, tam já nejsem. Se zpožděním přišla Natalé, jedna ze dvou kapitánek teamu, psala jakýsi test pro college. Potom sem se tam s ní bavila, a všimla sem si, že všichni, komu řeknu, že sem senior, automaticky se ptají, jestli tady zůstanu na college. Co k tomu dodat..? :o)) Natalé, že kdybych měla otázky, tak ať jí řeknu a ona mi pomůže. Potom sme se nějak bavily co si myslím o Americe. Řekla sem, že školy sou mnohem těžší u nás a Natalé: Ohh, we are stupid :D. A nějak sme se dostaly i ke kamarádům a já, že je to těžší dělat si přátele než sem myslela. A Natalé na mě, že spolu můžeme někam vyrazit, ona že je party girl :o). Tato holka je mi sympatická :o)). Pak sme šly do hlediště a holky vystupovaly. První sestavu zvládly celkem fajn. V šatně sme se rychle převlíkly, přečesaly a šly si zkusit do gym sestavu Come together. To už sem byla slušně nervózní. Postupem času sem myslela, že mě asi šlehne :D. Ještě sem si to se Zoe opakovala, ukazovala mi nějaké části. A šlo se na věc.. vždycky ze mě nervozita po prvním pohybu na každým mým vystoupení spadla, ale tady ne.. nechtěla sem to holkám pokazit.. nakonec to nějak dopadlo, celkem rychle to uběhlo. Ale z vystoupení na Fall festivalu mám lepší dojmy. Potom bylo vyhlašování výsledků, za Kickline jsme získaly v kategorii nevímjaké třetí místo. Soutěž začala v půl 12 a přestávka byla od 14:30.Během pauzy sme se najedly, každá sme daly pět dolarů a nějací rodiče nám připravily doma jídlo. Sendviče, cookies z celozrnné mouky, malé muffinky, zeleninu a ovoce, různý krekry..No a pak opět příprava a šlo se na další vystoupení, jazz. Tam taky nejsem, a tak jsem vám tu sestavu nafilmovala mobilem:





Jako poslední categorie byl hip hop a nějaký teamy to měli fakt úžasný. Jedno sem nafilmovala, ale už nemám čas ho sem teď dát.



Pak už sme byly všechny strašně utahaný.. konec byl až v 18h.


Toto vystoupení bylo zajímavý :o)). Převleky á la domov důchodců...



Domů mě vezla máma Alyson, ta je vyfocená tady: (jako Alyson :o)). Už sme šly domů a ona že vezme hromadu věcí :o))




Sme si celou cestu povídaly, Alyson vyzvídala.. když sem řekla, že lidi jsou tady jiní tak ona: Yeah, we are nicer :D Né fakt sem se zasmála :o)).



tady sem se Zoe


Gracy


a Grace...





Celkově sem z dnešku spokojená :o). Dopadlo to super.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, tak to přestavení jazz není vůbec špatný, akorát hudba je fakt divná, rozhodně nezní jako jazz. Nevím proč, ale některé fotky nejdou zvětšit, ale naštěstí ta s tebou jo. A moc ti to sluší.
Káťa

Ilč@ řekl(a)...

Ahoj Kačenkooo!! Prestaveni je hezky, ale ta hudba neni absoltune jazzova, to me taky zarazilo. A dekuju za pochvalu, snazim se :D