čtvrtek 2. října 2008

ČTVRTEK

Dneska jsem přišla doma, že se převlíknu..ale nakonec jsem asi na hodinu usnula. Ale teď se cítím líp :o)). Pak jdu nahoru a Dáša s někým telefonuje... tak si beru něco k jídlu a ona pak na osobu, s kterou telefonovala: Počkej, asi přišel pošťák, podívám se. Šla.. pak objevila mě a doslova mě seřvala: Jako ty mě ani nemůžes pozdravit??! Nemůžes říct Hi???! Navíc mě oslovila Ilono, což dost dobře ví, že to nemám ráda. Říkám, že jsem slušně vychovaná a když někdo s někým telefonuje, tak ho neruším a počkám, až hovor ukončí. Kráva. Ale tak to už asi němá cenu řešit..já jen, že mě naprosto bezdůvodně začala komandovat, každý den se do mě opře a já jí NIC nedělám, až dneska jsem odpověděla trochu ostřeji. Ať už odjede.. snažím se, aby mi nekazila náladu, protože jinak dneska ten den byl dobrej:
Ráno dance team, to sem netancovala, protože se holky připravují na páteční vystoupení na fotbale a dost jich chybělo, tak to i dohání. Trenérka mi říkala, že se cítí blbě, když zatím nemůžu trénovat, ale že začneme od př.týdne. Jenže já tam chci chodit, protože se učí nové kousky do sestavy a pak bych se toho musela učit víc. A aspoň se tam i líp otrkám. No a zííítra má dance team to vystoupení a trenérka mi řekla, že abych už byla naplno součást týmu, tak ať přijdu společně do Gym v 18h. a že budu holkám pomáhat s líčením, oblékáním, česáním..no to se těším úplně nejvíc :o)). A pak venku u vystoupení budu trenérce pomáhat s aparaturou a pokusím se pro vás nafilmovat to vystoupení..ta trenérka je fakt moc hodná, i jak mě takhle zapojuje.. no že je to úžasný?? :o)) Jenom musim říct Erin, aby mě nevozila, že musím být na dance teamu. Jo a jestli dostanu jako ostatní holky to CD s písničkou, na kterou tancujeme, tak vám to sem dám taky, je to sestříhaný remix několika písniček.
No na Gov-t... to vám musim taky říct. Jako nevim, jestli sem psala o tý divný holce..prostě na 1.periodě Gov-t byla holka, podle všeho fanynka jakéhosi seriálu, animáku, Navaro..nosí tašku s nápisem, nosí skoro furt jednu mikinu: černá, vepředu lebka a vzadu ty animovaný postavičky a ta holka vypadá přesně jako jeden kluk, je taková malá, hubená. A pusu si dělá černou rtěnkou-dneska měla teda děsivou béžovou, tmavý oči, černý nehty.. fakt z ní nemám moc dobrý pocit. Tak jak mě přehodili do druhé periody, tak dneska přijdu do třídy a ona tam sedí. No já myslela že mě omyjou... na mě zírala... už mi hlavou běželo, co když má na mě spadeno, jak mají na amer.školách ty masakry :o)). Ale pak mi došlo, že jak sem měla poslední hodinu na 1.periodě, tak už tam nebyla..teda druhý den na 2.periodě taky nebyla, ale třeba byla nemocná, teď dost lidí chybí... ale tu bych vám přála vidět. Jinak test ještě není opravený. Asi naštěstí... Jo a v té třídě je ten Josef K........, ten asi původem z Česka.. anglicky umí perfektně, ale stejně by mě zajímalo, odkud je, když má český jméno..
Na matice jsem řekla učitelce, že jsem zpět :o)). Vysvětlila jsem, že jsem měla ESL, ale že sem se tam necítila, navíc to bylo strašně lehký a že tady se aspoň něco naučím. Ona byla ráda, je to fakt strašně sympatická paní... Sedím s tou juniorkou, Kaelis se jmenuje a dneska mi říkala (měla jsem snad prvně, co chodím na tuto školu, rozpuštěný vlasy. Jinak jsem si to různě česala..): You look very cute today!! To mě potěšilo, jáá, roztomilost sama :o)). A matice rozumí, tak mi to kdyžtak vysvětlí. Teď tam děláme zlomky, takový to vytýkání apod., co jsme dělali v ČR mám pocit kdesi na základce... ale do vyššího levelu určitě nejdu, budu ráda, když to nebude tak těžký.
Na oběd klasika, s Erin..
Na english jsem první půlku usínala, pak jsme dostali čísla a šli jsme do skupinek a pracovali s pár stránkama z té knížky a já tam měla ten svůj slovník a jeden kluk, jestli si ho může půjčit, říkám jasně :o)). Se pokoušel vyslovit nějaká slova, třeba kostka, lodní něco, .... celkem mu to šlo :o). Zítra ten quiz z knížky nepíšeme, protože dneska je v TV debata (jak jsem včera vysětlovala na US history :o)) mezi těma kandidátama na vice presidenty. Tak o tom budeme zítra na english diskutovat. Poslední dobou se mi stává, že když mluvím o tomto předmětu, chci říct na češtině jsme brali.. a přitom to je english..no už mi tady asi hrabe.. Taková perlička..asi před 2 týdny nám učitelka pouštěla na DVD animák The Cars. Říkala u toho: toto je kombajn.. nechápala jsem.. dneska jo. Jeden kluk se ptal, v souvislosti s tou knížkou, co se čtě, co je to kombajn, jak vypadá.. učitelka řekla, že jak jsme se před 2 týdny dívali na The Cars, že tam byl kombajn, že takhle vypadá.. dobrý no. Přijde mi zvláštní, že v 17 letech nevědí, jak vypadá kombajn.
Dneska byl Block day, jen sudé předměty, po hodině a půl. Po škole jsem šla do knihovny, chtěla jsem domů učebnici na Health, máme jí jen ve třídě a jsou tam vysvětlený krátce všechny pojmy apod. a hlavně máme úkol, který bych ve škole nestihla. Ta knihovnice mi říkala, že učebnice jsou jen ve škole, ale že mi půjčí svojí, fakt hodná byla.. ono sou tu vůbec ty lidi strašně ochotní, chtějí pomoct... to mi vyhovuje :o)).
Pak jsem přišla domů a čekal na mě ten zázrak v podobě té ježibaby..už odpočítávám dny, kdy odjede. A v tu sobotu s nima fakt nepůjdu nakupovat, to radši budu doma..

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Hele to je japonskej anime seriál nebo americkej? No protože jeden japonskej seriál se jmenuje Naruto, je to spíš pro mladší, tak 13-14. Ale sposta kamarádům se to líbí, i když jsou dospělí.
Káťa