pondělí 22. září 2008

TAK TO BUDE MAZEC ...

Chce se mi napsat něco hodně sprostýho.. chtěla jsem psát nejdřív o škole, ale to NEJDE. Přijela Marty ségra.. naprosto vystihuje Paulův popis: JEŽIBABA. Je mi vyloženě nesympatická a to jsem vůči lidem hodně tolerantní.. jako všechno tady zdrbla, nejvíc Martu, že dělá to a to špatně, proč si pořídila tak obrovskou televizi, takovej krám.. přitom je to nádherná televize. Jo prej má doma všechno moderní, kdežto Marta nechce věci měnit (se nedivim, když tady má věci z Čech, tak proč by to vyhazovala, žejo...), že má Marta šílenou lednici, že ona ma velkou. Na co lednice jak kráva??! Podle mě je to KRÁM. Nechápu, jak můžou být ségry.. Marta je (NAŠTĚSTÍ!!) úplně jiná, prostě fakt hodná, má k ČR ještě po těch letech vztah.. Ta Dáša říkala, že byla v ČR a že je to tam naprosto šílený, ta hromadná doprava, všichni jsou neschopní.. málo zdrbla mojí rodnou zemi.. ptala se mě: To se tam jako vrátíš? Říkám ano, mám tam rodinu, kamarády, a mám to tam prostě ráda, je tam narozdíl od Ameriky i nějaká historie, třeba krásná Praha (teď mi Praha přijde fakt nádherná, co jsem tady v USA).. ty krávo já nevim, jak ty dva týdny s tou JEŽIBABOU přežiju!! Kaithlynn mi včera říkala, že Dáša je úplně jiná než Marta a že Martě i dělá naschvály, ubližuje a že si to Marta nechá líbit.. Prostě je to šílená ženská, nebudu si brát zbytečné servítky!!! Kdo mě zná, tak ví, že beru lidi takoví, jací jsou a málokdy se na někoho naštvu..ovšem toto je prostě mazec... KÉŽ BY UŽ BYLA PRYČ!!! Navíc teď budeme mluvit anglicky, nevím, jak to zvládnu ty dva týdny.. zas je mi smutno, a to už jsem byla celkem v pohodě... tak jsem se opět posunula na fázi před cca týdnem... Jednoduše mě se*e!!!
No a teď je škole.. na matice jsem říkala učitelce, že je to šílený, jak mi dopadl ten test... Ona že ano, ale ať v této třídě ještě zůstanu.. a že můžu nosit Kleenex nebo deset tužek, budu mít extra kredit.. tak Marta dneska v práci nahrabala tužky a Kleenex :o)). Nicméně, největší problém je určitě angličtina, že to třeba nepochopím tak, jak mám... zadání úloh apod....
Jo, byla jsem na té prezentaci St. Olaf College, je v Minnesotě, město Northfield. Ten chlap, co přednášel se jmenoval David Wagner (vypadá to jako české jméno..), sympaťák, byl moc rád, že jsem přišla, pořád si chtěl povídat.. zeptala jsem se, jaké předměty požadují pro přijetí a on, že matika, political science, cizí jazyk (čeština? :o))) a science ... Ovšem mým hlavním cílem nebylo zjistit info. o této college, šla jsem tam kvůli tomu klukovi.. takže mluví plynně anglicky, určitě tady žije, teď je junior (třeťák). Bohužel jsem neměla šanci se ho zeptat, jestli je z ČR, ten Wagner si chtěl se mnou ještě povídat.. ale pak jsem ho o přestávce zahlídla kousek od mého lockeru, obědval tam, SÁM, jinak vypadá sympaticky, jsem si skoro jistá, že je to Čech.. prostě to jméno je český, ale píše se bez diakritiky, což mě překvapilo, že mu tam chybí ta čárka.. ale musím ho ještě najít!! :o) Když nic jinýho, aspoň poznám někoho novýho. Jo jinak na té polední pauze jsem neměla šanci k němu jít, protože se za mnou přiřítila ta Erin... takže smůla no..
Na zítřek mě Erin pozvala do clubu.. je to cornflakes club, každý úterý..co se tam děla? Jí. Každý si přinese lžičku, mističku a cornflakes a prostě to společně jedí. Není to úchylárna???! Ale což, jsem v Americe a z prdele tam půjdu. To se musí vidět.
Nestihla jsem jít za counselorem, je opravdu silně busy... do háje každej je tady BUSY, na všechno zapomínají, je to naprosto odporný!!! Jako CHCI vědět, jestli mi dají ten pojebanej diplom, co ten dance team apod.!!!!!!!!!!
Na government jsem získala bodík za aktivitu v hodině :o)). Opakovali jsme Freedoms a učitelka se ptala, jaké svobody jsou. Tak se lidi hlásili a tak jsem se taky přihlásila, učitelka hned potěšeně zareagovala a vyvolala mě, tak fajn :o)). Jinak na tomto předmětu se skoro nic nedělá..ale nevadí mi to, fakt ne.
Dneska musím udělat kolem patnácti fotek na photography, zítra budeme vyvolávat film..
Tak se mějte, jdu fotit a dělat DÚ na matiku :o))
P.S. ať ty dva týdny utečou!!!!

Žádné komentáře: