pátek 19. září 2008

PÁÁTEK

Ještě vám sem hodim článek, abyste měli v sobotu co dělat :o)).
Dneska sem psala tři quizy: Health, Algebra 2 a Photography.. uvidí se v pondělí, ale moc nadšená z toho nejsem. A oprávněně. Ale nevadí mi to.
Ve škole jsem na oběd byla s Erin, ale odešla jsem dřív, abych si dopsala ten quiz z Health, za deset minut jsem opravdu nestihla těch 8 otázek. Když sem šla s Erin, potkaly sme Eugenii a nějakou Vietnamku či co.. ony na mě oooh I like your jacket. Druhá I like your scarf, it´s beautiful!! Ze mě byly úplně paf :o)). To víte, sluší mi to.
Zítra jdu s Dory, local koordinátorkou, dopol. do Starbucks, jednou za měsíc se musíme scházet a bude se ptát, jak to jde, jaké mám výhrady apod. Ještě se jí musím zeptat na to darování krve, jestli to nebude vadit CIEE. Ale nemělo by. Teď jsou ve škole samé plakáty, propagace.. to víte, peace :o)).
Zítra jdu taky do kostela. Říkáte si, je to ta Ilča, kterou známe?? Ano, jsem to já... nebojte, nejdu se modlit a zpívat přiblbé "písničky", budu prodávat. Je totiž Garage sale, to lidi přinesou do kostela věci, které chějí prodat a já je budu prodávat. Od 12h poledne do 15 h. Možná se mi to započítá do community projectu, kde musím za ro odpracovat já nevim kolik hodin.. ale tak aspoň to bude hezký zpestření... doufám. MUSÍM UDĚLAT FOTKY!!
Dneska večer jsem se dívala na velkou televizi :o)). Skoukla jsem Dirty dancing.. my favourite movie :o)). It´s a feeling, heart beat.. buch buch :o)) That´s my dance space and that´s yours ..
Katko, radši jsem se vyvarovala Pretty woman, na spaní bylo ještě brzo :o))).
Joo dneska na FR sme měli supl... jako horor, tato ženská.. tak odpornou francouzštinu sem ještě neslyšela.. jako asi změnim level, dvojka je přece jenom málo, celkem se nudím. Ne, že by mi to vadilo, mám tam pohodu.. ale aspoň bych se taky mohla něco přiučit a ne opakovat...
Teď jdu spát, dobrou.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Miluju tvoje články..xP du si přečíst další..=))
O.